neděle 9. srpna 2020
VAŘENÍ A PEČENÍ, NEMUSÍ BÝT TRÁPENÍ
Dnes ráno jsem si přivstala a dokázala, že ani v těcto vedrech co nám panují není pečení trápení. Přiznám se, že bylo, ale pohled na výsledek mého snažení stál za to.
Nic světoborného,ale k odpolednímu kafíčku výborné.
150g cukru -( má být 200g, ale to je pak pro nás moc sladké), 4 vejce, 1 dcl oleje, špetka soli - šleháme. přidám ještě lžíci rumu. Následně 200g mouky hladké a 1 prášek do pečiva. Dnes jsem přidala vypeckované žluté blumy pokrájené na čtvrtinky.
Přeji vám všem pohodové dny prožité ve zdraví
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
" ZAPEČENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ "
Mám ráda tipy na knihy, tak i tipy na vaření. Uvítám je nejen z tisku, blogu, ale i z jiných pramenů. Ten dnešní mě zaujal na jednom spřát...

-
Začalo to už včera, kdy jsem jela na pedikúru a pak malý nákup v obchoďáku. Neslyšela jsem vyzvánění mobilu, zmeškaný hovor z ordinace i...
-
Kdo to ví, odpoví, každopádně jsme si na Báci, či Báči moc pochutnali. Už dlouho jsem chtěla tento recept vyzkoušet. Sladkého bylo dost, co...
-
Vůbec se mě nechtělo o "Listopadu" jako takovém ani psát.psát. Po přemíře různorodého sdělování kde všude, od tisku a jiných sdělo...
Super rychlovka a vypadá to hodně lákavě. Dostala jsem meruňky, to by asi také šlo. Díky za tip ☺☺☺
OdpovědětVymazatVypadá to zajímavě. Jsi šikula.
OdpovědětVymazatTak to určitě vyzkouším,je to rychlovka,ale nevím kdy,protože zítra ráno jdou ven moje zoubky a pak prý budu jen klapkat a ně mlsat...pa a krásné dníky..
OdpovědětVymazatHned bych si dala☺.Já jsem začala hodně často péct povidlové buchty(co mám nový sporák s elektrickou troubou ☺)Skro každý víkend peču bábovku.
OdpovědětVymazatPřeji krásný den ☺
Pěkně pocukrováno.
OdpovědětVymazat