čtvrtek 17. září 2020

"LETEM MÝM SVĚTEM"

 

Opakování je sice matkou moudrosti , mě však dnes přijde zcela zbytečné znovu začínat dnešní článek. Jo prásknu to na sebe, někde jsem klikla a byl fuč. Nicméně se vrátím v rychlosti k začátku - nálada pod bodem mrazu, nebo taky mohu použít označení mých vnuků, na otázku jak se daří, mě mnohdy odpoví: "babi, je to hustý". Tak u mě taky bylo "husto", ale zašla jsem na na blog k Marušce - Foto, mám ji v pravém sloupku v oblíbených. Už mě není ani "husto", ba ani "pusto", návštěva Valašských Beskyd - Soláně a mé vzpomínky na návštěvu Soláně před několika léty, tehdy jsme se setkali s panaem Rokytou starším. Prohlídka ateliéru u Hofmanů společně se zahradou, to byl bonus navíc. Je mě fajn a moc děkuji Marušce za její krásné fotky, kterými její článek doplnila. Své fotky a článek o Soláni je se starým blogem fuč. Nu což, nesmutním, další tip na výlet, možná bude krásný podzim a jak nebude podzim, bude jaro. Každopádně Marušce a také Alce posílám kytičku takového sluníčka do oranžova, jinak jen tak mimochodem se u nás honí mraky od rána.

Pro Alku je kytička, však ty víš proč a jen dodám, nedej se, při včerejším čtení tvého článku na Blogu iDnes mě málem kleplo. Večer jsem ani nezvedla karmu, nyní ti posílám kytičku a pak taky východ slunce, byl nádherný 3. 9. 2020, kdy jsem nebyla líná a vyšla s foťákem na balkon - 5,29 hodin



Druhý den jsem si pospala o trochu déle do 6,15 hodin a východ slunce probíhal takto. Chci nejen tobě Alko, ale i všem mezi řádky dát najevo, že občas nás zaskočí nepříjemné zprávy, ale záleží na nás všech, jak se ke všemu postavíme a ono začne opět svítit to naše sluníčko jasněji jako víra k uzdravení a udolání toho černého mraku v našem životě.


 
Slunce jasné vychází, tak už jen další kytička, jsou to mé oblíbené alstromerie a kozlík, ten má v tlamičce čtyřlístek pro štěstí.
 

Co k tomu všemu dodat snad jen veselý Šiškobarometr, který jsem objevila v malé podhorské vesničce Komorní Lhotka před jedním domem. 




Mějte všichni pohodové dny prožité ve zdraví




14 komentářů:

  1. Marti ten siskometr se jim povedl ,taky se mej hezky .

    OdpovědětVymazat
  2. Marušky je mi taky líto.Miluji její fotky z celé naší zemičky.
    Marti,přeji ti krásný víkend ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Taky si chodím na blogy pro dobrou náladu, někdy se ale dozvím věci, které bych raději nevěděla ,ale tak už to je. Dostala jsi mě slovy, přispala jsem si do 6,15. Kočko, to mám ještě hlubokou noc, zdravím ☺☺☺

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný východ slunce a nádherná kytička alstromerie i s kozlíkem. Nevím, co se stalo Marušce, ale je mi to líto. Je skvělá fotografka.

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, děkuji za kytičky i krásné západy slunce. Kozlík u krásné kytice je moc milý. Jsem ráda, že tě fotky ze Soláně potěšily a vyvolaly pěkné vzpomínky. Měj krásný víkend. 😀😊🌻

    OdpovědětVymazat
  6. To se někdy stane, že člověk udělá chybu, kterou si ani neuvědomí a překvapí ho následek. Pokud jde jen o článek do blogu, tak jde o ehm...bobek. To Ti snad nezkazilo náladu. Žádný mrak není na obloze věčně.

    OdpovědětVymazat
  7. Velmi pěkné fotky a pozitivní článek. Hanka

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkná ta hra mračen na prvních fotkách..

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkná ta hra mračen na prvních fotkach

    OdpovědětVymazat
  10. Kam na ty hezké fotky chodíš? Do přírody, vím. Ta kytička pro Alku je moc hezká.

    OdpovědětVymazat
  11. Fotky krásné. Východ slunce s mraky se Ti povedly.

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherný východ slunce jsi ulovila. Ale ten šiškobarometr je stejně super.

    OdpovědětVymazat
  13. V Solani jsem byl před několika lety a je to opravdu pěkné misto

    OdpovědětVymazat